Hoe werkt het

Onderstaand vindt u de meest gestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.

Hoe begin ik mijn bestelling?

U heeft twee mogelijkheden:

1. Klik links op de knoppen Belegde broodjes of andere producten.
Nadat u een belegd broodje hebt samengesteld en op de knop 'bestel' hebt geklikt verdwijnt uw belegd broodje rechtsboven in 'mijn winkelmandje'. De producten uit het menu 'andere producten' gaan zodra u er op klikt naar uw winkelmandje. Vervolgens gaat u naar uw winkelmandje en past u eventueel het aantal aan. U klikt op 'volgende' om in te loggen (indien u reeds eerder een bestelling hebt gedaan) of u te laten registreren (eenmalig tijdens uw eerste bestelling). U volgt nu verder de instructies.

2. Klik op Mijn account
U logt hier in als u reeds een inlognaam en wachtwoord heeft. Verder gaat het hetzelfde als bij punt 1 beschreven staat.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verwerkt?

Uw bestelling wordt direct doorgestuurd en staat klaar op de door u aangegeven datum en tijd.

Is Barts Lunch er voor particulier en zakelijk verbruik?

Ja, Barts Lunch levert zowel zakelijk als particulier.

Kan ik mijn bestelling dezelfde dag nog afhalen?

Ja, u kunt uw bestelling op diverse tijdstippen afhalen. Checkt u hiervoor de afhaaltabel. Houdt u er wel rekening mee dat u minimaal een half uur van te voren bestelt. Klik hier voor de afhaal.

Kan ik ook per fax of telefoon bestellen?

Nee, u kunt uitsluitend via internet uw bestelling plaatsen.

Hoe weet ik of mijn bestelling is aangekomen?

Aan het einde van de procedure ziet u op uw scherm onderstaande tekst. Dit betekent dat uw bestelling is geslaagd.

Bestellen afhaalmoment & afrekenen
Uw order is geslaagd! Uw ordernummer is: WBL------ . In uw account-profiel kunt u uw bonnetje uitprinten. U kunt uw bestelling op het gewenste moment bij ons afhalen. Bedankt voor uw bestelling.

Uw gekozen afhaalmoment: de dag, de datum, de tijd

Ik wil mijn bestelling nog wijzigingen, kan dat?

Bij Barts Lunch worden alle bestellingen vers bereid. Een doorgegeven bestelling wordt direct in productie genomen. Bestellingen die dezelfde dag nog geleverd dienen te worden kunnen dan ook niet gewijzigd worden. Indien u bestellingen heeft gedaan welke in de toekomst geleverd moeten worden dan kunt u uw wijzigingen per email aan ons doorgeven via amersfoort@bartslunch.nl

Hoe laat staat de bestelling klaar?

Uw bestelling staat klaar op het door u zelf aangegeven afhaalmoment.

Geldt er een minimaal bestelbedrag?

Nee, er geldt geen minimaal bestelbedrag.

Zijn alle producten altijd op voorraad?

Nee, het kan voorkomen dat die dag bepaalde producten zijn uitverkocht. Wij zijn een bakkerij die elke dag verse producten bakt, en die verkoopt via zowel de winkel aan de Utrechtsestraat als de webwinkel www.bartslunch.nl. Wanneer een product uitverkocht is nemen wij telefonisch contact op om u een ander vergelijkend product aan te bieden danwel een andere afspraak te maken. Wij danken u voor uw begrip.

Wanneer is Barts Lunch geopend?

Wij verwerken uw bestelling van maandag tot en met zaterdag tijdens onze openingstijden. U kunt 365 dagen per jaar inloggen en bestellingen plaatsen.

Is verkoop op rekening mogelijk?

Nee, in principe is verkoop op rekening niet mogelijk. Wij bieden u de betaalmogelijkheden Ideal, creditcard of contant bij afhalen in onze winkel. Mocht u afwijkende betaalafspraken willen maken dan kunt u contact met ons opnemen via amersfoort@bartslunch.nl.

Wat te doen als u opmerkingen en/of vragen heeft.

U kunt contact met ons opnemen via amersfoort@bartslunch.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hoe betaal ik?

U betaalt contant in onze winkel bij afhalen, via Ideal of creditcard. Betalen op rekening is niet mogelijk.

Krijg ik als bedrijf een factuur toegezonden?

In 'Mijn accout' kunt u uw factuur uitprinten. Tevens kunt u hier uw gegevens wijzigen en uw bestelhistorie bekijken.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, de prijzen zoals vermeld op de website zijn inclusief BTW. Op de factuur welke u kunt vinden in 'Mijn account' staat de BTW altijd vermeld.

Wie is Bartslunch.nl

Bartslunch.nl is de online bestel- en afhaalservice van Bakker Bart Amersfoort BV aan de Utrechtsestraat 43. Wij staan ingeschreven bij de KVK onder nummer 32076198, BTW nummer NL820908368B01.

Privacy Policy Bartslunch.nl

Bartslunch.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Bartslunch.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Bartslunch.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.

Als u bij ons een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Bartslunch.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Bartslunch.nl gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Bartslunch.nl geen cookies ontvangt.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy, dan kunt u contact met ons opnemen.